中国大本营户外活动俱乐部

手机号码,快捷登录

搜索
热搜: 活动

加价热潮 - 许冠杰

你怕我怕个个怕,烟加酒加屋租加

巴士加的士加多士加,芝士乜都加

加,加加加加

糖又加,盐又加

成日咁加,任佢话,其实无它

你住人屋宇下,佢梗收买路钱,挪两咋

买佢怕,买佢怕,要加就加,总之惯啦

牛油又加,蚝油又加

燃油又话每卡七个六,其实无它

佢石油多到极,可惜真金白银贬晒值

冇法啦,冇法啦,佢加就加,都由佢啦

红荳沙,茶叶渣

全部要加,惨到极,陀累全家

靠份粮点够食,卒之揸到豉油都冇滴

够啦卦,够啦卦,咪枕住加,喂好啦卦

时时话加,年年话加

无尽咁加,任佢话,其实无它

块面黄梗无力,早知当初入埋英国籍

就冇有怕,冇有怕够返外家 Bye Bye

加加加加加,加加加,加加加加加,我怕怕

我怕怕怕怕,加加加,加加加加加,我怕怕

我怕怕怕怕,加加加,加加加加加

人人话加,频频话加

成日咁加,任佢话,其实无它

我做人多说话,D加价热潮风气下

八下卦,八下卦,发起烂渣谷鬼气啦

[MP=480,360,true]http://e1.wimusic.cn/61747/xuguanjie/04jixu/jiajiarechao.wma[/MP]

立足蓝蓝星球,徒行苍穹宇宙

1979年的香港,中国大陆当前的真实写照!!!

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?立即注册

x